Acord pel Pla Econòmic Financer

  • Hisenda
  • 1 min read

ERC Avancem-MES hem condicionat el nostre vot favorable al Pla Econòmic Financer 2019-2020 a que el govern de PSC-BCeP prioritzi el 2020 les inversions referents a la redacció dels projectes (1M€), el manteniment i millora dels equipaments educatius (400.000€), l’ampliació i millora de les àrees de gossos (100.000€) i la reurbanització de la plaça i carrer de l’Oli i el passatge de Barberà (100.000€).

A la partida per la redacció de projectes ERC Avancem-MES considerem essencial no perdre un any en els projectes de les escoles bressol (Progrés, Canyadó, Llefià i Sant Crist), de la consolidació de Ca l’Andal, de la cobriment de les pistes de Can Cabanyes i de l’alberg i menjador per a persones sense llar.

Després de diverses reunions amb al govern del PSC, hem arribat un acord en el qual s’incorporen les nostres propostes en el gruix d’inversions que es mantindran el 2020.

Ara, seguirem de prop la feina del govern perquè aquest acord no sigui un brindis al sol, sinó que totes aquestes inversions i projectes s’executin.

Deixa un comentari